En ny titt på Troll and I

En ny titt på Troll and I

I januari tog vi vår första tittTroll and I, ett nytt actionäventyr av brittiska studion Spiral House. Pojken Otto får sällskap av trollet Troll och tillsammans tar de sig an de djupa skogarna i 50-talets Skandinavien. Nu har vi fått en ny film där spelets producent Andrew Nguyen talar sig varm om spelet.

Samarbetet mellan Otto och Troll är i fokus, och Nguyen vill speciellt lyfta fram att spelet faktiskt har stöd för delad skärm (inte något man kan ta för givet i dagens spelvärld). Om man spelar ensam kan man byta mellan karaktärerna med ett enkelt knapptryck, och under vissa sekvenser måste Otto rida på Troll för att ta sig förbi saker som branta klippväggar, eller varför inte bara hålla sig undan medan Troll stampar ihjäl elaka jägare och orcher som klättrar upp ur underjorden.

Troll and I släpps om en månad, den 21 mars. Här är den nya videon.

Troll and I – Features Video | PS4

Discover the dynamic bond between Troll and Otto, two outcasts struggling to survive in the Nordic wilderness. Troll and I comes to PlayStation 4 on March 21, 2017. Learn more, including where to preorder, at www.trollandi.com. http://trollandi.maximumgames.com/ Troll and ITM ©2016. Developed by Spiral House Ltd. All rights reserved.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts