En glimt av ännu en ny Rainbow Six-operatör

En glimt av ännu en ny Rainbow Six-operatör

I måndags tog vi en flyktig titt på spåraren Jackal, den nya manliga operatören som är på väg till Ubisofts onlineskjutare Rainbow Six: Siege, som en del av det kommande dlc-paketet Velvet Shell (som också inleder säsong 2 för spelet). Vi vet också att det kommer bjuda på den Ibiza-baserade banan Coastline. Precis som tidigare kommer båda bana och operatörer vara gratis, även om de sistnämnda blir tillgängliga tidigare om man betalar för den nya säsongsbiljetten.

En komplett presentation av det nya materialet kommer äga rum på Twitch mellan den 3 och 5 fabruari, men redan nu kan vi bilda oss förutfattade meningar om den andra kommande operatören. Säg hej till Mira – hon gillar att slå hål i väggar och skjuta de människor som finns bakom. Hon är också – precis som Jackal – spanjor, och verkar ha eldig attityd så att det räcker och blir över.

Kolla in den nya teasertrailern här nedan.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – Velvet Shell MIRA Teaser [UK]

Meet MIRA our new operator: Spain most lethal weapon.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts