Dragon Quest Heroes II även till pc

Dragon Quest Heroes II även till pc

Vår syrliga recension till trots var det många som uppskattade hack-and-slash-tolkningen av den legendariska jrpg-serien Dragon Quest. Titeln Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below rullar dock sådär på tungan och utanför Japan kommer uppföljaren kort och gott heta Dragon Quest Heroes II, och efter en olidlig väntan står det nu klart att även detta kommer till pc – faktiskt några dagar innan konsolversionen.

25 april äger releasen rum och precis som sist är det en blandning av Dragon Quest-lore och Dynasty Warriors-gameplay. Det vill säga: kötta dig igenom horder av slajmbollar och andra Akira Toriyama-designade monster. Nytt för tvåan är co-op-uppdrag för upp till fyra spelare och i Japan har spelet redan blivit en stor succé.

Får du inte nog av Warriors-gameplay har Berserk and the Band of the Hawk precis släppts vilket är ungefär samma grej men istället baserat på Berserk-mangan. Benny är i full gång med recensionen.

DRAGON QUEST HEROES II – Overview Trailer

DRAGON QUEST HEROES™ II is coming to PS4 and PC on April 25th (NA) and April 28th (EU), 2017! Check out the new trailer to learn everything you need to know… After a thousand years of peace, the Seven Realms suddenly collapse into conflict as if guided by a mysterious and malicious force.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts