Dinonytt! Hearthstones nya expansion släpps i april

Dinonytt! Hearthstones nya expansion släpps i april

“Tidigt i april” släpps femte Hearthstone-expansionen Journey to Un’Goro proppad med 135 nya kort, dinosauerietema (bara en sådan sak) och en ny form av quest-kort vilket låter dig sätta egna mål under matcher och som belönar dig med ett nytt kort om du når målet. Mer om detta i videon undertill (samt en filmisk trailer).

Dinotemat är inte bara där för att se coolt ut. Vilda vulkaner kan exempelvis orsaka slumpmässig skada, eldfåglar kan återuppliva sig själv och skräcködlorna kan anpassa sig under matchens gång.

Japp, “adapt” är en ny grej och i en uppdatering på sajten berättar Blizzard mer om vad detta innebär i praktiken.

The new Adapt keyword allows a minion to become infused with elemental power, granting it new properties. Similar to the discover mechanic, you will be presented with three options when you play a card with Adapt. You can choose one of these three options to immediately buff your minion. There are ten total Adaptations to choose from, so you’ll have plenty of options to respond to threats presented by your opponent.

 

Journey to Un’Goro Announcement Video

Join Production Director Jason Chayes and Game Director Ben Brode as they unveil Hearthstone’s next expansion: Journey to Un’Goro! Learn more at Ungoro.com Subscribe! http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=PlayHearthstone

Journey to Un’Goro Cinematic Trailer

An ancient jungle full of primordial wonder, unearthed secrets, and elemental energy await you in Hearthstone’s next expansion: Journey to Un’Goro! www.PlayHearthstone.com Subscribe! http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=PlayHearthstone

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts