Dice lämnar skirmish i Battlefront för Battlefront 2

Dice lämnar skirmish i Battlefront för Battlefront 2

Kraften var aldrig riktigt med Star Wars Battlefront och nu pekar allt på att Dice lämnar spelet bakom sig för gott, då de satsar all kraft, mörk som ljus, på höstens Battlefront 2.

– Teamet har flyttat fokus till att skapa nästa stora Star Wars-spelet, hälsar Dice kort i en nyhetsnotis.

Detta innebär dessvärre att “inget framtida skirmish-innehåll är planerat”, vilket är trist. Skirmish introducerades i juli och är spelets enda offlineläge som du kan ta dig an ensam eller i splitscreen. Det låter oss dock bara spela walker assault och fighter squadron på just dessa kartor. Det fanns många tomrum att fylla.

EA:s starke man Andrew Wilson berättade på ett möte i förrgår mer om Battlefront 2:

– Det här kommer att bli ett stort spel. Första spelet mottogs mycket väl (nåja, reds. anm.). Det sågs av många som ett spel som uppfyllde människors Star Wars-fantasier på sätt de aldrig hade kunnat föreställa sig. Men det var också ett spel som spelarna krävde mer av, mycket mer djup och mer av det spelet gjorde så bra. Det här spelet kommer, som sagt, äga rum på betydligt fler platser, med fler spellägen, fler epoker, däribland en fullskalig solokampanj som är väldigt, väldigt spännande.

För att nå de högt uppsatta målen kommer utöver Dice, även Motive och Criterion, vara inblandade. Det återstår att se hur resultatet blir, men av Wilsons ord att döma låter det som om de lyssnat på kritiken.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts