Detaljer kring innehållet i For Honors säsongspass

Detaljer kring innehållet i For Honors säsongspass

På alla hjärtans dag den 14 februari är det dags för samurajer, riddare och vikingar att utan minsta tillstymmelse till romantik drabba samman i For Honor. Enligt Ubisoft kommer spelet bara växa under årets gång, i en ny video pratar studion nämligen om hur de kommer släppa gratis innehåll till spelet under 2017, samt bekräftar de läckta uppgifterna om spelets säsongspass.

Likt Rainbow Six: Siege kommer spelare med säsongspasset bland annat få tillgång till nya hjältar en vecka före alla andra spelare. Totalt kommer sex stycken hjältar att släppas; två åt gången med jämna mellanrum under årets lopp. Dessa kommer förstås vara gratis för resten av spelarna, men likt Rainbow Six: Siege måste du – ifall du inte har säsongspasset – betala med spelets in-game-valuta för att låsa upp dem.

Utöver de nya hjältarna en vecka i förväg, kommer du även få en liten XP-boost med säsongspasset (precis som i Rainbow Six: Siege) och en massa annat extra lullull såsom: tre lootlådor, ett exklusivt emblem och champion-status i en månad. Märkligt nog ingår säsongspasset om du köper Gold Edition utav spelet, men det ingår inte om du slår till på den dyrare Deluxe-utgåvan… Tillåt mig att dra ett förnärmat Hmpf! åt detta beslut.

Ta en titt på trailern här nedanför, där Ubisoft pratar om säsongspasset och studions långsiktiga planer för For Honor:

For Honor Trailer: Season Pass & Post Launch (DLC)

Get details on For Honor’s Season Pass and what updates to expect post-launch. For Honor’s Season Pass is available with the Gold Edition and includes Six all-new heroes with 7 day early access, 30 days of Champion Status, and more. Watch now to learn more about the future of For Honor.

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts