Det här får du om du förhandsbeställer Mass Effect: Andromeda

Det här får du om du förhandsbeställer Mass Effect: Andromeda

Jag rörde aldrig multiplayerdelen av Mass Effect 3. Det här beror främst på att jag spelade Xbox 360-versionen och inte ville betala för Xbox Live, men jag var också totalt ointresserad av hela konceptet (och lite arg över att det hade inverkan på slutskedet av spelet, men så här i efterhand spelade det ju inte så stor roll lol).

Men jag har förstått att många av de som spelade Mass Effect 3:s multiplayerdel faktiskt gillade den. Det handlade om ett samarbetsfokuserat läge där man slog ner våg efter våg av brutala fiender, en företeelse som än idag främst förknippas med Gears of War-spelen. Mass Effect: Andromeda kommer ha ett snarlikt multiplayerläge, men den ska vara mer valbart den här gången, samtidigt som steget mellan single- till multiplayer ska vara kort. Vi kommer inte heller få möta spelare från andra format.

Hur som helst, här är en ny trailer som demonstrerar vad man får om man förhandsbokar Mass Effect: Andromeda inför releasen den 21 mars. Multiplayer är föga förvånande i fokus och trailern skryter med ett booster-pack för multiplayer (yay?), en rymddräkt kallad Space Explorer Armor och ett unikt skin till den sexhjuliga månbilen Nomad.

Vi får även några korta sekvenser där npc:er blir slagna i ansiktet. Här är den nya trailern.

Mass Effect: Andromeda | Preorder Trailer | PS4

Pre-Order Mass Effect: Andromeda today and receive an exclusive set of Deep Space Explorer Armor, a Unique Nomad skin, and a Multiplayer Booster Pack to give you the edge on the battlefield. Unravel the secrets of a vast galaxy, battle hostile alien threats, and find humanity a new home in Mass Effect: Andromeda.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts