Det går inte bra för Apocalypse Now-kickstartern

Det går inte bra för Apocalypse Now-kickstartern

Sedan “Apocalypse Now-spelet på Kickstarter!“-bomben briserade har vi inte sagt ett smack om projektet. Förklaringen är enkel: det går trögt. 173 000 av 900 000 dollar har samlats in och bara tio dagar återstår.

Spelet har en ny tagline: “Som Fallout: New Vegas på syra i Vietnam”. Den verkar dock inte ha fått fäste och trots löften om ett rollspel med psykologiskt skräcknarrativ och ett team med rutin från New Vegas, Wasteland 2 och Far Cry i nära samarbete med Coppolas filmstudio American Zoetrope så vill det inte lyfta.

Det skulle krävas ett mirakel som världen ännu inte har skådat om man skulle lyckas med pågående kampanj. Kanske finns en plan B? Teamet har inte släppt en ny uppdatering sedan slutet av januari så kanske smider man planer i det fördolda? Förhoppningsvis får vi anledning att återkomma i frågan.

Apocalypse Now – like Fallout: New Vegas on acid in Vietnam

Erebus LLC is raising funds for Apocalypse Now – like Fallout: New Vegas on acid in Vietnam on Kickstarter! Apocalypse Now – experience the psychological horror of the original motion picture

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts