Destiny 2 släpps i år

Destiny 2 släpps i år

Activisions massiva larvfötter är i rullning. Tidigare idag berättade vi om gigantens kvartalsrapport där det framgick att årets upplaga av Call of Duty “kommer gå tillbaka till rötterna”. Men Call of Duty är inte den enda stora Activision-shootern som kommer släppas i år.

Precis som många av oss redan tagit för givet kommer Destiny 2 att lanseras under 2017, även om Activision i dagsläget inte har bekräftat till vilka plattformar. Originalet släpptes som bekant aldrig till pc, men rykten från i fjol pekar mot att uppföljaren även kommer få en pc-version.

Enligt Activisions Eric Hirshberg kommer det nya spelet “bli mer lättillgängligt för spelare som bara vill ha en suverän, ledig actionupplevelse i förstaperson” och de gamla spelarna kommer lockas tillbaka med hjälp av en “suverän filmisk story” och “en ensemble av minnesvärda och relaterbara karaktärer”.

Destiny 2 ämnar även “bredda seriens globala räckvidd” och med tanke på att versioner till både Xbox 360 och Playstation 3 inte längre är aktuella känns det både logiskt och troligt att en pc-version tar deras plats.

Vi lär få ungefär tusen anledningar att återkomma till Destiny 2 under årets lopp. Stay tuned.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts