Den öppna betan för For Honor har börjat nu

Den öppna betan för For Honor har börjat nu

For Honor släpps på Alla hjärtans dag, det vill säga nästa tisdag den 14 februari. Om du fortfarande är osäker på om det här med riddare, samurajer och vikingar som hugger ihjäl varandra i en uppkopplad digital miljö är något för dig har du nu fått en utmärkt möjlighet att fatta ett eventuellt köpbeslut.

Den öppna betan för For Honor har nämligen precis dragit igång, och den håller på ända till söndag. Allt du behöver göra är att logga in på Uplay och dra ner spelet. De officiella systemkraven hittar du här och trailern som utannonserade den öppna betan förra tisdagen finnes nedan, inklusive en demonstration av spelets nio spelbara klasser och fyra spellägen.

Det rör sig om Raider, Berserker och Warlord (vikingarna), Orochi, Kensei och Nobushi (samurajerna) och slutligen Conqueror, Warden och Peacekeeper (riddarna). Spellägena i sin tur inkluderar Dominion (4 mot 4), Elimination (4 mot 4), Duel (1 mot 1) och Brawl (2 mot 2). Till synes en fin medeltida kompott.

For Honor – Open Beta Trailer [UK]

Pre-order the game : http://ubi.li/pcy9f ENTER THE WORLD OF FOR HONOR AND FIGHT OTHER PLAYERS Fight for your faction with nine unique warriors on six different maps and four multiplayer modes as you master the Art of Battle in the Open Beta.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts