Debuttrailer för Sigrid: Det inre mörkret

Debuttrailer för Sigrid: Det inre mörkret

Sigrid: Det inre mörkret utvecklas av den självlärda Stockholmstjejen Alexandra Nilsson Tofse. Hon är 24 år och har utvecklat spel sedan 2013. Hennes blogg hittar ni här (även om den inte uppdaterats på ett tag) och i en intervju hos Loading kan vi läsa att hon gillar Nintendo och deras påtagliga spelvärldar.

Nu har Sigrid: Det inre mörkret fått en debuttrailer som ni kan kolla in här nedan. I klippets beskrivning kan vi läsa att “Sigrid är en gladlynt, ung tjej som av en hemlig anledning tvingats fly från sitt hemland för att börja ett nytt liv i Saltsjöbaden.” Hon får nya vänner och ansluter deras äventyrsklubb innan saker går väldigt fel. “Ett färgstarkt, roligt och psykedeliskt äventyr till pc, Mac och Linux som kommer släppas innan årets slut”.

Sigrid: Det inre mörkret kommer släppas på både svenska och engelska, även om det tills vidare enbart finns på svenska. Det här applåderar vi här på PC Gamer, för vissa saker kan man helt enkelt bara berätta på sitt modersmål. Av den här anledningen kommer också de två versionerna att skilja sig åt en del.

Här är debuttrailern för Sigrid: Det inre mörkret.

SIGRID: DET INRE MÖRKRET (SIGRID AND THE TENDER DARKNESS) – DEBUTTRAILER

Sigrid är en gladlynt, ung tjej som av en hemlig anledning tvingats fly från sitt hemland för att börja ett nytt liv i Saltsjöbaden. Där lär hon känna Ida, Blenda och Elektra och får gå med i deras äventyrsklubb.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts