De bästa Fallout 4-moddarna

De bästa Fallout 4-moddarna

Del 2: bättre grafik, smidigare spelbarhet, mer trovärdiga detaljer.

Av PC Gamer-redaktionen

Missa inte del 1 av vår enorma genomgång!

Efter OblivionSkyrim och Fallout 3 är det ingen överraskning att kreativa moddare är i full färd med att reparera, omforma och förbättra även Bethesdas senaste rollspel. Det här är de bästa moddar vi upptäckt hittills – i takt med att vi hittar fler guldkorn kommer vi uppdatera denna lista. Men först av allt en varning: om du inte använder Bethesdas officiella modsajt för att komma åt och installera moddarna måste du vara väldigt försiktig. Läs alla instruktioner på moddens hemsida innan du installerar den. Vissa av verktygen som använts för att skapa dessa moddar, som FO4edit och FalloutSnip, har kopplats till trasiga sparfiler och krascher. Det kan också hända att moddar slutar fungera när Bethesda patchar spelet. Vi började i del 1 med några bosättnings- och crafting-moddar, för att i denna del gå vidare till grafiska uppdateringar. I del 3 kommer vi lista ett gäng gameplay-förbättringar och praktiska verktyg.

Läs också: Hemliga kommandona som gör dig till en superhjälte i Fallout 4!

Armorsmith Extended

Fo4mod

Nedladdningslänk

Glöm road leathers – varför kan jag inte spänna fast rustningsdelar på min snofsiga kostym? Denna mod, som skapades med FO4Edit, råder äntligen bot på detta. Den låter dig både ha vilka kläder som helst under din rustning, kombinera hattar och hjälmar med gasmasker, addera ballistisk väv till hattar, och rentav crafta helt nya utstyrslar.

Working Food Planters

Fo4mod

Nedladdningslänk

Det finns en bosättning i Fallout 4 där du hittar robotar som tar hand om en trädgård. Till skillnad från i andra bosättningar är grödorna inte slumpmässigt utspridda, utan prydligt organiserade i planteringslådor. Denna mod låter dig bygga samma sorts planteringslådor i alla dina bosättningar. Din reaktion på detta är antingen ”Öh, vem bryr sig…?” eller ”Herregud vad jag behöver detta i mitt liv.

Place in Red

Fo4mod

Nedladdningslänk

Om du ägnat dig åt att bygga bosättningar har det garanterat funnits stunder då du gnisslat dina tänder över att visa bitar inte passat ihop. ”Varför kopplas inte staket ihop på samma sätt som väggar?!” har du ylat mot den obrydda himlen. Den här modden är din räddning! Den låter dig lappa ihop olika prylars kanter – och istället för att mötas av det röda varningsskenet tillåts du placera dem där du vill. Observera dock att det här tekniskt sett inte är en mod, utan en fil för Cheat Engine, som du behöver ladda ner för att Place in Red ska funka.

Vivid Weathers

Nedladdningslänk

Om dagarna börjar flyta ihop för dig kan du råda bot på det med 75 nya vädervarianter, plus över hundra nya molntexturer. Du kommer märka skillnaden när du ser de förbättrade solstrålarna, vackrare solnedgångarna och hör de nya ljudeffekterna när det regnar. Vem säger att jordens undergång inte kan vara underskön?

FALLOUT 4 Mod: DYNAVISION – Dynamic Depth of Field

https://www.GophersVids.com DYNAVISION – Dynamic Depth of Field : https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/12411?

Dynavision

Nedladdningslänk

Denna mod erbjuder ett övertygande dynamiskt skärpedjup, som förändras beroende på vad du tittar på. Videon ovan, som är lika lång som en dokumentär, visar hur det fungerar. Tack vare ett extremt smart inslag kan du till och med justera hur modden fungerar inne i spelet genom att stoppa in en holotape i din Pip-Boy och mixtra med inställningarna.

Pages: 1 2 3 4

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts