Biowares nästa spel släpps kanske redan 2018

Biowares nästa spel släpps kanske redan 2018

Vi har länge vetat att Mass Effect- och Dragon Age-skaparna Bioware jobbar på ett helt nytt varumärke. Det avslöjade de redan 2014. Men än har vi inte fått veta mycket mer än så. I ett blogginlägg meddelar utvecklarna nu att spelet i fråga kan komma att släppas redan första kvartalet nästa år. Arbetet har tydligen pågått sedan 2012, och ska innehålla ett “helt nytt universum” med karaktärer och historier av olika slag. Av allt att döma kan multiplayer vara en viktig komponent, då de även skriver att spelet ska kunna avnjutas “tillsammans med vänner”.

Vi lär få höra mer om spelet på sommarens mässor, E3 och Gamescom. Men det är långt dit.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts