Bethesda arbetar på tre nya spel som är “större än något vi gjort tidigare”

Bethesda arbetar på tre nya spel som är “större än något vi gjort tidigare”

Det behövs inte många andetag från munnen på en Bethesda-anställd för att större delar av spelvärlden ska förvandlas till “heavy breathing”-katten. Nu är vi där igen, då Bethesdas Todd Howard  i en intervju med Glixel öppnar upp pyttelite för vad företaget kommer att bjuda på i framtiden.

Howard meddelar nämligen att de just nu jobbar på tre spel samtidigt som är “större än något vi gjort tidigare”. Två av dessa ska vara “klassiskt Bethesda”:

– Vi har två större projekt som är mer typiska för vad vi är kända för, fast ännu större. […] Jag kan inte prata så mycket om dem nu men jag kan säga att de är större än något vi någonsin har gjort tidigare. De är lite annorlunda men definitivt i närheten av vad folk är vana vid från oss.

Det sista projektet är ett nytt mobilspel, vilket knappast är konstigt med tanke på vilken dundersuccé Fallout Shelter blev med över 75 miljoner spelare – detta trots att Joakim Kilman var allt annat än nöjd med själva spelet.

Då återstår alltså bara att börja spekulera och drömma om vad det är Bethesda egentligen har i pipelinen? Är det här äntligen nästa Elder Scrolls, eller kanske ett sprillans nytt IP? Andas djupt och berätta sedan om era förhoppningar i kommentarsfältet.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts