Asheron’s Call lägger ner och spelare säger farväl

Asheron’s Call lägger ner och spelare säger farväl

Efter hela 17 år har MMO-rollspelet Asheron’s Call lagt ner sina servrar för gott. Detta fick trogna spelare att samlas med sina vänner för att invänta ögonblicket då spelet dör för gott. Som ett sista farväl till en kär vän som följt dem genom åren.

Twitch-streamaren Loud Lou valde att föreviga det hela i en video, som för honom blev övermäktigt känslosam. I de sista minuterna av spelet fick han säga hejdå till den värld han kallat sitt hem, innan skärmen blev svart för alltid. Den som spelat Asheron’s Call, eller något annat MMO som lagt ner, och har minnen att dela med sig av är välkommen att göra det.

 

Asherons Call: Lady Aerfalle

Twitch is the world’s leading video platform and community for gamers. More than 45 million gamers gather every month on Twitch to broadcast, watch and chat about gaming. Twitch’s video platform is the backbone of both live and on-demand distribution for the entire video game ecosystem.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts