Årets Call of Duty går tillbaka till rötterna

Årets Call of Duty går tillbaka till rötterna

Kvartalsrapporterna trillar in till höger och vänster. För en timme sedan gav vi er Ubisofts, nu kommer Activision Blizzards. Klicka här om du vill fördjupa dig i en massa siffror gällande fjolårets bragder för spelgiganten, som drog in hela 6,61 miljarder dollar under 2016, jämfört med de “blotta” 4,87 miljarderna året innan.

Mest intressant är dock det som VG247 rapporterar, nämligen att årets upplaga av Call of Duty ska “gå tillbaka till rötterna”. Detta stämmer överens med det Twitter-inlägg som Sledgehammer postade för drygt en månad sedan, med en bild på USA:s kanske mest kända pistol: Colt M1911. Pistolen var i bruk mellan 1911 och 1985, vilket enligt mina detektivförmågor tyder på att Sci-fi-sagan äntligen är slut (för den här gången) när det gäller Call of Duty.

Är Activision sugna på att nå samma publik som EA roffade åt sig med Battlefield 1, mån tro? Framåt våren kan vi räkna med att Activision och Sledgehammer lyfter på locket och visar var/när/hur nästa Call of Duty ser ut, eftersom spelet ska släppas någon gång i höst. Håll tummarna för att framtidstjafset är över!

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts