Äntligen releasedatum för Thimbleweed Park!

Äntligen releasedatum för Thimbleweed Park!

Mass Effect: Andromeda och Torment: Tides of Numenera får faktiskt ursäkta, det jag ser mest fram emot i vår är Thimbleweed Park. Jag har älskat Gilberts och Winnicks peka och klicka-äventyr sedan första Kickstarterklicket och i en ny uppdatering bekräftar superveteranerna att superspelet (!?) släpps i slutet av mars.

– Se till att ha dina “jag börjar känna mig krasslig”-rutiner förberedda till dagen innan release. Du kommer att kunna spela Thimbleweed Park torsdagen den 30 mars!

Peka och klicka-titeln delar dna med Lucasarts i allmänhet och, vad det verkar, Maniac Mansion synnerhet. Du växlar mellan fem olika karaktärer för att avslöja de surrealistiska hemligheterna i en småstad där du kan välja om toapappret ska vara över eller under (!). Ännu mer skitviktig info finns på en sprillans ny Steamsida.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts