Yooka-Laylee-trailer avslöjar festlig multiplayer

Yooka-Laylee-trailer avslöjar festlig multiplayer

I december fick till sist Yooka-Laylee, plattformsäventyret som skapas av ett gäng Rareveteraner, ett releasedatum. Den 17 april bär det av till universums färggladaste plattformsvärldar och idag får vi se en ny trailer där lokal multiplayer, där du tävlar både med och mot vänner, visas upp för första gången.

Detta i form av åtta stycken arkadiga minispel som finns, rimligt nog, i en arkadhall. Glaciators, Blag the Flag, Kartos Karting och Gun-let Run är några av härligheterna jag troligen kommer plöja ner löjligt mycket tid i.

Co-op är också en del av kampanjen, men exakt hur detta kommer te sig har jag inte lyckats luska ut.

Yooka Laylee Multiplayer Multiplatform

Introducing Yooka-Laylee’s mulitplayer mode! Yooka-Laylee will feature 8 unique multiplayer games that can be found in dated dinosaur Rextro’s Arcade, and a two player buddy mode for the main adventure! Rextro’s Arcade can be tackled solo to achieve high scores, or in local couch co-op with up to four players!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts