WWE 2K17 har fått ett lanseringsdatum

WWE 2K17 har fått ett lanseringsdatum

Jag vet mer om amerikansk showbrottning än jag kanske borde. Jag har aldrig betecknat mig själv som ett fan, men har umgåtts tillräckligt mycket med vänner som har ett stort intresse för underhållningssporten, och jag har även hunnit med att recensera ett och annat WWE-spel till konsol tidigare.

Jag hade dock ingen om att de här spelen också släpps till pc, men så är tydligen fallet. 2K Games har nämligen avslöjat att WWE 2K17 släpps till pc den 7 februari, och just nu nu är prislappen 45 euro på Steam (10 procents rea fram till lanseringen). Till konsol släpptes spelet redan i oktober under fjolåret.

I den officiella pressreleasen kan vi läsa att innehållet i pc-versionen ska spegla konsolversionerna, och inkludera allt dlc som hittills släppts vid lanseringen.  Allt kommande dlc kommer dock kosta extra (säsongspasset går loss för hela 30 euro) såvida man inte inhandlar Deluxe-utgåvan (75 euro) som inkluderar både säsongspass och lite extra godis.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts