World of Warcraft får sydkoreanskt matlagningsprogram

World of Warcraft får sydkoreanskt matlagningsprogram

Nu är det i och för sig väldigt länge sedan som jag spelade World of Warcraft senast (jag hoppade av drygt ett halvår efter lanseringen av originalspelet) men redan då minns jag att jag undrade lite förstrött över hur spelets många delikatesser kunde tänkas smaka i verkligheten. Så jag kan bara fantisera om hur djupt dessa tankegångar lett hos spelare som bott i Blizzards magiska onlinevärld i över 10 år.

Säg hej till Wow! Recipe? The Meal Is Ready (via Kotaku), det nyaste tv-sända matlagningsprogrammet i Sydkorea. Tillsammans med den berömda sydkoreanske kocken Choi Hyun-seok och olika gäster kommer vi få se mängder av World of Warcraft-inspirerade rätter tillredas, samtidigt som det diskuteras flitigt om både programledarens och gästernas World of Warcraft-upplevelser.

Det första avsnittet av Wow! Recipe? The Meal Is Ready har premiär ikväll, och om man kan koreanska kan man läsa mer om det här och här (alternativt försöka förstå informationen med hjälp av Google Translate, men det är inte så lyckat alla gånger, har vi hört i alla fall).

Här är en reklamfilm.

와우! 레시피 예고편

Uploaded by 플레이팅TV on 2017-01-19.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts