Vampyrer sätter strax tänderna i The Sims 4

Vampyrer sätter strax tänderna i The Sims 4

Vampyrer är ingen rejäl expansion i stil med Dags att jobba eller Stadsliv utan är istället ett så kallat spelpaket, en “miniexpansion” som i det här fallet introducerar blodsugande, bleka lymlar.

Releasen går av stapeln den 24 och The Sims 4:s vampyrvarianter kommer med egna drömmar och mål. En av de främsta är jakten på plasma. Du kan köpa plasmapåsar, odla plasmafrukter och, om du är mer traditionellt lagd, suga plasma ur dina intet ont anande grannar. Jag börjar tro att plasma är ett slags blod?!

Vampyrer har superkrafter, olika former och bygger gärna bo i nya grannskapet Forgotten Hollow, där gotiska herrgårdar med blodröda balsalar och kistor i källaren ryms. Låter gemytligt.

The Sims 4 Vampyrer: Officiell trailer

Förvandla dina simmar till vampyrer och lev för evigt på ett kusligt nytt resmål, med The Sims 4 Vampyrer. Läs mer om detta Game Pack: http://x.ea.com/27897 Vilken sorts vampyr är du? Gör testet: http://x.ea.com/27898 Skapa olika vampyrer med helt nya verktyg och lås upp unika krafter som ger dina simmar övernaturliga förmågor.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts