Ubisoft gav bort 30 miljoner spel under 2016

Ubisoft gav bort 30 miljoner spel under 2016

Prince of Persia: The Sands of Time, Tom Clancy’s Splinter Cell, Rayman Origins, The Crew, Beyond Good & Evil, Far Cry 3: Blood Dragon och Assassin’s Creed 3. Anrika Ubisoft fyllde 30 år under i fjol och detta firades ordentligt under andra halvan av 2016 genom att pumpa ut gratisspel. Månad ut och månad in.

Via Twitter avslöjar Ubisoft det inte alls oväntade: vi tycker att gratis är mycket gott.

– Tack till alla spelare som firade 30 år med oss genom att ta emot 30 miljoner gratis spel!

2017 ser kanske inte ut att bli lika kostnadsfritt för de som diggar Ubisofts spel. Däremot ser det spännande ut: Ghost Recon Wildlands, mer om Beyond Good & Evil 2, fortsatta The Division-framgångar och – möjligen! – ett nytt Assassin’s Creed är några exempel på Ubisaker vi är spända på.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts