Ubisoft avtäcker ny expansion till The Division

Ubisoft avtäcker ny expansion till The Division

Själv tycker jag att The Division var ganska skittråkigt. När det var nytt, det vill säga, och sedan dess har det ju hänt en hel del. Den ambitiösa version 1.4 balanserade om spelet från grunden, och spelarna har återvänt som ett direkt resultat, i alla fall om man tror på Ubisoft.

Allt detta mixtrande med basspelet ledde dock till att de utlovade dlc-pakteten försenades ganska rejält. The Division: Last Stand – avslutningen av “år ett” – skulle ursprungligen ha släppts någon gång under slutet av fjolåret, men de planerna gick inte riktigt vägen. Vi har fortfarande inget releasedatum för expansionen, men det avslöjades ändå rejält med nyheter under dagens livestream via Twitch. Ubisoft har sammanfattat dem här.

Den huvudsakliga nyheten i Last Stand är ett nytt spelläge med samma namn, där åtta spelare möter åtta andra och utför klara och tydliga uppdrag i det tidigare väldigt strukturlösa Dark Zone. Matcherna har även en tidsbegränsning på 20 minuter, så det här kan betraktas som ett försök att skapa tajtare och mer fokuserade upplevelser i den laglösa sektorn. Expansionen bjuder också på ytterligare ett nytt spelläge kallat Incursion, men det kommer vi få veta mer om i framtiden.

Last Stand kommer att lanseras med ytterligare en stor gratisuppdatering för basspelet (version 1.6) och kommer, till skillnad från tidigare, lanseras samtidigt till alla plattformar. Här är teasertrailern för Last Stand som släpptes under gårdagen.

Tom Clancy’s The Division Trailer: Last Stand DLC Teaser – Expansion 3

Join us for the Last Stand reveal! January 19th at 8amPST / 11am EST / 5pm CET on http://www.twitch.tv/thedivisiongame

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts