The Sims 4 har äntligen blivit med barn

The Sims 4 har äntligen blivit med barn

Vad har blodtörstiga vampyrer och oskyldiga småbarn gemensamt? The Sims 4, givetvis. Tidigare i veckan skrev vi om det nya vampyrtillägget, och nu har Maxis långkörare också slutligen tagit steget in i familjelivet (man tycker ju att det här borde ha funnits med redan från början i den fjärde officiella delen av en livssimulator som funnits i nästan tjugo år, men det kanske bara är jag som ställer för höga krav).

Ni kan kolla in de små liven i den nya trailern nedan, och vi hittar också ett officiellt blogginlägg på den lika officiella hemsidan. Uppdateringen har varit under utveckling ända sedan The Sims 4 släpptes för två år sedan, och den är helt gratis.

– Jag tror ni kommer överraskas över hur interaktiva småbarnen är, skriver Maxis Simguru Lindsay, så gör er redo för mängder av gulliga och hjärtevärmande ögonblick när dina simmar hjälper sina småbarn att utveckla nya färdigheter genom flashkort.

– Man kan lära dem tala, dansa och uppmuntra dem att gå på pottan. Dina simmar kan också  bygga band med småbarnen genom att läsa godnattsagor, bära omkring dem i huset eller babbla om lastbilar.

– Uppdateringen lägger till över hundra nya animationer, dussintals nya interaktioner och nya dräkter och föremål. Men det viktigaste av allt är att vi numera täcker en väldigt meningsfull del av dina simmars liv.

The Sims 4: Toddlers Are Here!

The all-new Toddler life stage provides fun new gameplay, interactive objects, and adorable outfits to create memorable moments for you and your Sims. Learn About Toddlers: http://x.ea.com/28375

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts