Tänk om … Resident Evil 1 också var i första person?

Tänk om … Resident Evil 1 också var i första person?

Nu på morgonen släpps Resident Evil 7 som redan rosats av en enig kritikerkår. Idag är det dessutom sista chansen att vara med och tävla om en köttig samlarutgåva. Om inte länkfunktionen i skrivande stund hade hicka skulle jag länka till tävlingen, men icke. (Jag lovar: den inte alltför väl gömd.)

Förstapersonsperspektivet är en av nyheterna som hyllas i sjunde Resident Evil. De tidigare delarna har som bekant spelats ur tredjepersonsvy men nu har moddaren Rod Lima tagit reda på hur Resident Evil HD skulle se ut i förstaperson, och då i synnerhet ur Jill Valentines blickfång. Freakin’ coolt, om ni frågar mig.

Räkna dock inte med att få se en faktisk mod. Resident Evil består trots allt av förrenderade bakgrunder så det skulle krävas ett enormt arbete för att göra om hela spelet. Men man kan drömma, och det är en vacker dröm.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts