Ta en titt på lanseringstrailern för Tales of Berseria

Ta en titt på lanseringstrailern för Tales of Berseria

I skrivande stund spelar jag det japanska rollspelet Tales of Berseria för fulla muggar, och om allt vill sig väl kommer ni kunna läsa vår recension på torsdag, samtidigt som spelet blir tillgängligt för allmänheten. Tills vidare kan jag dock konstatera att Namco verkligen tagit åt sig av kritiken sedan sist.

Tales of Zestiria släpptes via Steam hösten 2015, och det var allra första gången som en av seriens delar släpptes samtidigt till både konsol och pc. Därmed var det inte särskilt förvånande att spelet lanserades tillsammans med en del tekniska tveksamheter, först och främst bildhastighet låst till 30 bilder per sekund.

Tales of Berseria levereras med 60 bilder per sekund redan från start, och glädjande nog fungerar spelet bra rent tekniskt, i alla fall så länge som man aktiverar v-sync. Utan v-sync drabbas spelet av regelbundna och till synes omotiverade ryck (i alla fall på min dator) så om du vill spela med en bildhastighet över 60 kan det hända att du kommer stöta på patrull.

Nu har vi fått en lanseringstrailer som ni kan beskåda här nedan. Tales of Berseria innehåller både japanska och engelska röster, och på dess Steam-sida kan vi läsa att man får tillgång till en 15 minuter lång sketchvideo om man förhandsbokar, och även en tio procents rea om man äger antingen Tales of Zestiria eller Tales of Symphonia på Steam sedan tidigare.

Tales of Berseria – Launch Trailer | PS4, Steam

Tales of Berseria releases Jan.24th on PS4 and Jan. 26th on PC via Steam. 10 years ago, a Scarlet Night rose over Midgand and with it came the daemonblight. Famine, destruction and chaos reigned over the people. But then The Advent came and with it, a savior.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts