Swery har grundat en ny studio

Swery har grundat en ny studio

Hidetaka “Swery” Suehiro lämnade studion Access Games i slutet av 2015 på grund av hälsomässiga skäl. Nu är dock Deadly Premonition– och D4-skaparen tillbaka med besked, och han tog till Twitter för att avslöja sin nya Osaka-baserade studio White Owls Inc.

– Dag 437. Jag har äntligen öppnat min studio White Owls Inc i Osaka. Jag kan säga “jag är tillbaka!!”, skrev Swery, och publicerade en bild där han poserar med en gosedjursapa som kanske eller kanske inte är en stor ledtråd till hans nya projekt (förmodligen inte eftersom apan varit med förr).

White Owls Inc har också en Facebooksida där Swery säger att han “utvecklar väldigt hårt för att leverera ett underbart spel till alla er runtom i världen”. I en intervju med Gamasutra tillägger han att han vill skapa spel som är “bisarra, skrämmande, groteska och drömlika, men även har en konstig realism och påminner oss om det förflutna, som är komiska och sorgliga, men ändå älskvärda”.

Vi ser sannerligen fram emot att få reda på mera, inte minst med tanke på hur egensinniga både Deadly Premonition och D4 var.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts