Svenska pixeläventyret Alwa’s Awakening släpps snart

Svenska pixeläventyret Alwa’s Awakening släpps snart

Svenska nyretro-plattformaren Alwa’s Awakening närmar sig release. Alla som spelade det underbara Shovel Knight vet att det fortfarande går att göra bra, spelvärda NES-spel även idag, långt efter konsolens död. Och att pixliga plattformsäventyr gör sig alldeles utmärkt på pc, förstås.

2 februari får vi veta om Alwa’s Awakening är lika roligt att spela som det är bedårande att titta och lyssna på. Det har, till skillnad från Shovel Knight, fokus på pusslande – men ser inte ut att sakna varken action eller klassiskt plattformshoppande. Spana in videon nedan för lite sköna retrovibbar.

 

Alwa’s Awakening – Steam Launch Trailer (February 2, 2017)

http://store.steampowered.com/app/549260 Alwa’s Awakening releases on Steam for PC, Mac and Linux on February 2nd, 2017! Use your magic staff and progress through a large interconnected world where you’ll solve puzzles, fight enemies and defeat bosses in order to help free the land of Alwa.

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts