Stor rea och ny uppdatering för Enter the Gungeon

Stor rea och ny uppdatering för Enter the Gungeon

Förra sommaren släpptes det frenetiska actionspelet Enter the Gungeon. Joakim Kilman hyllade det ganska rejält i vår recension, och om du tycker att det här med bullet hell-artade strider och roguelikedesign verkar intressant kanske du bör kolla in den pågående rean för Enter the GungeonSteam eller GOG.

Spelet har också fått en stor uppdatering kallad Supply Drop, och nedan ser ni en ny minutlång trailer. Supply Drop introducerar 33 nya vapen och föremål, sju nya fiendetyper, över 200 nya rum, nya kostymer, nya achievements, en ny kompanjon, ett nytt utmaningsläge och en helt ny boss för den tredje våningen: Mine Flayer. Numera kan man också spara och stänga av spelet vid slutet av varje våning.

Kompletta patchnoteringar hittas här, och utvecklarna Dodge Roll utlovar också en stor expansion någon gång vid slutet av det här året eller början av nästa. Här är den nya trailern.

Enter the Gungeon – Supply Drop Update

Supply Drop Update, available now on PC and coming soon to PS4. The Enter the Gungeon’s Supply Drop Update adds nearly 200 new rooms to the Gungeon that include new weapons, enemies, companions, bosses, and shrines for even the most seasoned Gungeoneer.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts