Skyrim Special Edition var en “engångsgrej”

Skyrim Special Edition var en “engångsgrej”

I höstas släpptes Skyrim Special Edition, en uppdaterad version av Bethesdas älskade rollspelsklassiker The Elder Scrolls V: Skyrim från 2011. Emedan den finslipade grafiken inte var särskilt upphetsande för oss pc-spelare var övergången till 64 bit ytterst välkommen, då den säkerligen kommer resultera i ännu mer imponerande moddar i framtiden.

Skyrim Special Edition sålde även väldigt bra, men trots det bör vi inte förvänta oss liknande projekt inom kort, såsom en remaster The Elder Scrolls IV: Oblivion. För Gamesradar berättar Bethesdas Pete Hines att Skyrim Special Edition först och främst kom till för att förbereda vägen för Fallout 4 på konsol, och att det “generellt sett” bör betraktas som en engångsgrej. Att porta över Skryim var helt enkelt ett lätt sätt att se hur saker och ting fungerade på den nya hårdvaran.

Pete Hines pratar även lite grann om Dishonored: Definitive Edition, och anser att även den portningen bör betraktas som ett undantagsfall, då det handlade om ett spel i en helt ny serie som släpptes relativt sent till den föregående generationens konsoler.

– Generellt sett har vår approach alltid varit att istället för att spendera tid på en grej som vi redan gjort, varför inte lägga våra ansträngningar på något nytt istället, eller den nästa iterationen av den nämnda grejen? sammanfattade Hines sitt resonemang.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts