Shovel Knight – co-op, ny kampanj, nytt pris!

Shovel Knight – co-op, ny kampanj, nytt pris!

Förändringens vindar blåser upp till orkanstyrka för Shovel Knight. Originalspelet, nu med undertiteln Shovel of Hope, släpps i paketet Shovel Knight: Treasure Trove, där även Plague of Shadows och Specter of Torment ingår. Det tidigare släpptes 2015 och det senare är en prequel som är på väg.

De två kommande kampanjerna som vi skrev om i somras kommer inte längre vara gratis. Detta avslöjar Yacht Club Games i en intrikat uppdatering och en FAQ.

– Vi vill hålla fast vid vårt löfte om att släppa gratis material till alla spelare, men vi vill också fortsätta bygga de här kampanjerna och inslagen så att de är de allra bästa. Längs vägen insåg vi att spelet helt enkelt hade blivit för stort! Det är svårt för många spelare där ute att hitta allting eller att ens veta att kampanjerna existerar. Vi tror att vi genom fristående versioner kommer kunna förse alla med bättre inkörsportar.

Ett lokalt multiplayerläge är på gång liksom en fjärde kampanj för King Knight. Båda ska släppas senare i år och bådadera ska vara gratis. Lokal co-op kommer även till pc, vilket tidigare bara var tillgängligt på Wii U. Alla som äger Shovel Knight kommer förstås få Treasure Trove-uppdateringen utan extra kostnad, men för nytillkomna äventyrare kommer uppdateringen innebära ett något högre pris under våren.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts