Så fungerar byggandet i Conan Exiles

Så fungerar byggandet i Conan Exiles

Den 31 januari släpps Conan Exiles i early access. I december pratade Funcom om hur du överlever i den karga världen. I dagens genomgång handlar det istället om att bygga bo.

Det hela ser, redan nu, imponerande ut. Du och din klan bygger bosättningar och städer för att försvara er mot fienden. Ni har stora lager med vapen och förnödenheter. Ni inreder praktfulla salar efter eget tycke och smak. Verktygen ser kraftfulla ut; vill du kan du till exempel bygga ett fort insprängt i en bergvägg.

Då Conan Exiles tagline är “Överlev, bygg, dominera” lär vi snart få en video om hur du dominerar. Hashtag längtar!

Conan Exiles – BUILD in the World of Conan

PC EARLY ACCESS: January 31, 2017 | XBOX ONE GAME PREVIEW: Spring 2017 Also check out our SURVIVAL video: https://www.youtube.com/watch?v=_3brRnsPYYs Conan Exiles is a sprawling open-world survival sandbox, but it’s by no means an EMPTY sandbox. Here you must build fortresses and entire cities among the ruins of ancient civilizations.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts