Project Cars 2 kanske släpps i september

Project Cars 2 kanske släpps i september

Jag gillade verkligen det jag spelade av Project Cars när det släpptes våren 2015. Det hade en bredd som inget annat kom i närheten av, ett närapå oändligt antal olika fordonstyper (till och med gokarts!) och ungefär lika många banor. Det fria upplägget gjorde också att man kunde rätta vilka bilar man ville utan att känna sig låst av progressionen.

Precis som fallet var med originalet gräsrotsfinansieras också uppföljare, så Slightly Mad Studios-chefen Ian Bell tyckte det var lika bra att uttala sig om releasedatumet för Project Cars 2, istället för att låta fansen läsa ut vad de vill ur bristfällig andrahandsinformation.

– Det kommer fortfarande bli väldigt tight eftersom vi är lite efter med både användargränssnittet och karriärläget, så inget är skrivit i sten ännu. Den nuvarande uppskattningen är typ september, skrev Ian Bell på det officiella Project Cars-forumet.

Medan vi väntar på mer information (och den kommer väldigt snart) kan intresserade som inte äger originalspelet kolla in gratisutgåvan Pagani Edition, ett smakprov bestående av tre banor och fem bilar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts