Pillars of Eternity II överraskar ingen genom att nå sitt crowdfunding-mål

Pillars of Eternity II överraskar ingen genom att nå sitt crowdfunding-mål

Det här trodde ni inte va? För mindre än 72 timmar sedan visste vi inte ens att Pillars of Eternity II: Deadfire existerade och nu har det helt plötsligt redan gått och nått funding-målet på sin Fig-kampanj. Som minst krävdes 1.1 miljoner dollar (lite mindre än tio miljoner riksdaler) och det målet sprängdes på mindre än en dag.

För tillfället ligger kampanjen på $1,362,415 och den är igång ända till den 24e februari, så har du ännu inte givit ditt ekonomiska stöd till detta kvalitativa rollspel har du alltså fortfarande 27 dagar på dig.

Vi har en ny trailer också, så vi tar en titt på den för att fira, eller vad säger ni?

Pillars of Eternity II: Deadfire 30 Second Trailer

Obsidian Entertainment proudly presents the sequel to our crowdfunded and critically-acclaimed role-playing game, Pillars of Eternity. Welcome to Pillars of Eternity II: Deadfire. Return to the world of Eora and revisit the rich narrative, beautiful environments, and tactical combat that made Pillars of Eternity one of the highest-rated PC games of all time.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts