Overwatch-karaktärer återskapade i Xcom 2

Overwatch-karaktärer återskapade i Xcom 2

Vi har sagt det förr och säger det igen: Overwatch-karaktärerna är här för att stanna. De har endast funnits i det publika medvetandet i drygt ett år men Tracer, Mercy, Roadhog, Torbjörn och alla de andra har framgångsrikt mutat in sitt eget lilla hörn på internet. De har redan moddats in i Street Fighter V och nu är det dags för Xcom 2.

Reddit-användaren Dave Blackrose har använt sig av den inbyggda karaktärseditorn i Xcom 2 för att återskapa ett urval av Overwatch-hjältar i Firaxis turbaserade strategispel. Hittills har han snickrat ihop tolv stycken med lite blandade resultat. Karaktärer som Symmetra, Pharah och Sombra klarar övergången galant, medan mer exotiska hjältar som Genji, Widowmaker och Winston har det lite svårare.

Ni hittar det kompletta bildgalleriet här med tillhörande färdighetsuppsättningar. Tyvärr har inte Dave Blackrose gjort sina verk tillgängliga för allmän nedladdning ännu, men det är förmodligen bara en tidsfråga.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts