Omedelbar Kickstarter-succé för Sundered

Omedelbar Kickstarter-succé för Sundered

I slutet av september utannonserades Thunder Lotus Games nya spel Sundered. Sedan dess har vi också fått en trailer. Och nu, precis som fallet var med studions debutspel Jotun, har man tagit till Kickstarter för att utöka budgeten lite grann. Det blev succé direkt.

Målet på 25 000 kanadensiska dollar var i och för sig ganska blygsamt, men under mindre än ett dygn har man samlat ihop nästan det dubbla – i skrivande stund har 1222 finansiärer donerat 37 551 kanadensiska dollar, och mycket mer lär det bli under de kommande 30 dagarna.

Det bör givetvis påpekas att den här summan inte utgör Sundereds fullständiga budget, faktum är att spelet har varit under utveckling i över ett år redan, och Kickstarter-kampanjen är främst ett sätt att involvera fansen i arbetet.

Enligt Thunder Lotus Games själva kommer det procedurellt genererade Metroidvania-äventyret ta drygt 10 timmar att slutföra, och de siktar på lansering redan i juli. Spelets Steam-sida hittar ni här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts