Ny video om utvecklingen av Total War: Arena

Ny video om utvecklingen av Total War: Arena

I höstas fick vi reda på att World of Tanks-utvecklarna Wargaming, Sega och strategiexperterna Creative Assembly inlett ett nytt partnerskap. Tanken är att Wargamings expertis inom området ska hjälpa Creative Assembly att göra sitt mobadoftande free-to-play-spel Total War: Arena framgångsrikt.

Total War: Arena ställer 20 spelare mot varandra och är det första spelet i den nygrundade satsningen Wargaming Alliance. Programmet ger utvecklare tillgång till verktyg, resurser och över 100 miljoner prenumeranter via Wargamings plattform.

Nu har vi fått den första utvecklingsdagboken från arbetet med spelet. Creative Assembly berättar om sitt samarbete med Wargaming och vi får rejält med uppdateringar om spelets pågående stängda alfa (spelet togs offline en stund men är nu tillbaka), inklusive gameplayjusteringar och vad som komma skall inom den snara framtiden.

Här är videodagboken.

Total War: ARENA – Developer Diaries #1

Take a trip to the home of Creative Assembly and Total War: ARENA in the very first Developer Diaries. This series of videos will give you an insight on the game’s development progress, upcoming features in the works, the team themselves, and how joining up with Wargaming Alliance is helping Creative Assembly to create a fantastic free-to-play online game.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts