Ny trailer om musiken i Grip

Ny trailer om musiken i Grip

Minns du Psygnosis-klassikern Rollcage och dess uppföljare? Spelen släpptes 1999 och 2000, och för en 14-årig undertecknad var de ungefär det coolaste som fanns. Eftersom jag aldrig ägde en Playstation och inte visste att Wipeout existerade vid den här tidpunkten framstod den snabba neonupplysta vansinnesracingen som något helt nytt.

En stor del av det här kan givetvis tillskrivas fordonens unika design (man kunde köra med dem i taket eftersom hjulen var större än själva bilen) men också det pulserande soundtracket. Och det är just det senare som belyses i den nya trailern för den spirituella och Kickstarter-finansierade uppföljaren Grip.

Musiken skrivs av brittiska drum’n’bass-veteranerna Full Kontakt, och om ni vill höra mer av deras musik (inklusive fullständiga versioner av Grip-spåren) kan ni besöka deras Soundcloud-sida. Grip finns ute som early access på Steam sedan februari i fjol, och utvecklarna Caged Element siktar på att spelet ska bli “klart” någon gång under våren.

Här är den nya trailern.

GRIP – Full Kontakt Trailer

GRIP is now available for purchase on Steam Early Access! Steam Store: http://store.steampowered.com/app/396900/ Humble Bundle: http://www.humblebundle.com/store/grip IndieGala: http://www.indiegala.com/store/product/grip/396900 Full Kontakt: https://soundcloud.com/fullkontaktuk We’ll be updating the game frequently, so be sure to check our Steam page for news!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts