Ny trailer från Sniper Elite 4

Ny trailer från Sniper Elite 4

Vi har skrivit en hel del om Rebellions kommande krypskjutare Sniper Elite 4 tidigare. Vi har kollat in berättelsen (spelet utspelar sig i Benito Mussolinis Italien under 1943) och glott på en gameplaytrailer. Vi har också hunnit beklaga oss över det faktum att Hitler är en förbeställningsbonus (seriöst, vad i helvete?).

Eftersom führern av allt att döma hålls utanför storyuppdragen får vi koncentrera oss på hans underhuggare istället. Som professor Andreas Kessler, en vetenskapsman med fäbless för raketer (“wünderwaffe”). Var han befinner sig för tillfället vet ingen riktigt, men troligtvis huserar han i Italien (spelet utspelar sig ju där).

Här är den nya trailern som belyser just Andreas Kessler. Sniper Elite 4 släpps om lite mindre än en månad, den 14 februari.

Sniper Elite 4 – “Andreas Kessler” Story Trailer

Who is Professor Andreas Kessler, and why does the Führer value him so highly? Launching 14 Feb 2017. PRE-ORDER NOW and get the Target: Fuhrer campaign mission and Camo Rifle Skins Pack FREE! www.sniperelite4.com

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts