Ny trailer för Lego City Undercover

Ny trailer för Lego City Undercover

I november fick vi reda på att det tidigare Wii U-exklusiva och hyllade sandlådespelet Lego City Undercover kommer sprida sina vingar. Rejält. Under våren kommer det att släppas till Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch och, givetvis, pc (annars skulle vi ju inte skriva om det här).

Nu har vi fått en ny trailer som fortsätter sälja löftet om ett väldigt humoristiskt äventyr. Man spelar som Chase McCain, en polis som går undercover och klär sig i mängder av olika utstyrslar i sin jakt på att stoppa den elaka skurken Rex Furys världsomspännande brottsvåg.

Trailern nämner ordagrant Steam, men vid slutet skymtas också en helt vanlig pc-logo. Kan vi vänta oss både en digital och fysisk lansering? Kanske, det skulle kännas logiskt då det trots allt handlar om en titel som säkert kommer inhandlas av en hel del lagom spelintresserade föräldrar.

LEGO City Undercover Announce Trailer [ENG]

Warner Bros. Interactive Entertainment and TT Games releases the first trailer for LEGO® CITY Undercover™, featuring Chase McCain, a police officer who goes undercover and dons multiple disguises to hunt down the notorious – and recently escaped – criminal, Rex Fury, to put an end to his city-wide crime wave.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts