Ny trailer för den kommande zombieepisoden till Call of Duty

Ny trailer för den kommande zombieepisoden till Call of Duty

Vi har både bra och dåliga nyheter för de av er som fortfarande betraktar er själva som Call of Duty-fans. De bra nyheterna: det nya dlc-paketet Sabotage till fjolårsspelet Call of Duty: Infinite Warfare (som vi skrev om mer ingående i december) släpps på tisdag, den 31 januari. De dåliga nyheterna: paketet är exklusivt för Playstation 4 i en månad, vilket förmodligen placerar pc-releasen någonstans kring början av mars.

Hur som helst har vi fått en ny trailer för Rave in the Redwoods, den senaste delen i den populära zombieföljetången som hängt med i varierande grad ända sedan debuten i Call of Duty: World at War från 2008. Det rör sig om en 90-talsdoftande skräckhistoria som utspelas i ett dunkelt skogsläger, innan det plötsligt exploderar i ett zombierejv.

Man kommer kunna spela som de fyra karaktärerna Sally, Poindexter, AJ och Andre, och tillsammans måste man spotta ur sig krystade oneliners och samarbeta för att överleva den senaste attacken från de odöda. Av trailern att döma blir det gott om neon, droger och motorsågar, men även ett gästspel av filmproducenten och regissören Kevin Smith, för han är ju populär?

Call of Duty®: Infinite Warfare – Rave in the Redwoods Trailer [UK]

After escaping the terrifying Zombies in Spaceland, our heroes are transported to an abandoned campground… the perfect site for Willard Wyler’s next horror masterpiece. Set in the ’90s, the four actors find themselves in brand new roles, along with some fresh new threads.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts