Ny For Honor-trailer påminner om den stängda betan

Ny For Honor-trailer påminner om den stängda betan

Ubisoft nya actionspel For Honor kommer släppas på alla hjärtans dag, den 14 februari. Men innan dess vill fransmännen försäkra sig om att spelets ambitiösa onlinekomponent fungerar som den ska när det väl är dags att bjuda in allmänheten. Med anledning av detta har Ubisoft släppt en ny trailer som påminner oss om att en stängd beta kommer dra igång inom kort.

Du kan anmäla ditt intresse här, och om du blir vald gör du bäst i att boka torsdagen den 26 januari i kalendern och slipa ditt bastardsvärd – det är nämligen då betan drar igång, och den håller på ända till påföljande söndag, den 29 januari. Vi har tidigare berättat att tyska The Settlers-studion Blue Byte bär ansvaret för pc-versionen av For Honor. Samtidigt siktar de på att bli Ubisofts pc-studio nummer ett, så vi vågar faktiskt hoppas på ett riktigt kompetent tekniskt hantverk.

Här är den nya trailern.

For Honor Cinematic Trailer: Closed Beta Date Announcement – The Thin Red Path [US]

Get ready to step onto the Thin Red Path — The For Honor Closed Beta is coming January 26. Sign-up now for a chance to play For Honor early and compete in the War of the Factions to win rewards: http://ubi.li/u5cn5 For Honor is available Valentine’s Day, February 14, 2017 on Xbox One, PlayStation®4 system, and Windows PC.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts