Ny filmisk trailer inför lanseringen av Conan Exiles

Ny filmisk trailer inför lanseringen av Conan Exiles

Funcoms kommande överlevnadsspel Conan Exiles är väldokumenterat på dessa sidor. Vi har publicerat ett matigt bildgalleri, tagit en titt på trailers om överlevande, basbyggande och herravälde, samt tagit del av norrmännens ambitiösa planer kring spelarskapat innehåll och privata servrar.

Allt sammantaget målar Funcom en bild av ett överlevnadsspel som redan nu verkar långt mer komplett och robust än de flesta konkurrenter i genren, fastän Conan Exiles också kommer inleda sin levnadstid som early access på Steam, med start nästa tisdag den 31 januari. I ett officiellt blogginlägg kan vi läsa att prislappen för standardutgåvan blir 30 dollar, medan Barbarian Edition kommer gå loss för 60 dollar.

Den dyrare utgåvan inkluderar utöver basspelet också ett gäng digitala serietidningar, en exklusiv t-shirt, de digitala böckerna Conan Pen & Paper RPG Core Book. The Art of Conan Exiles och The Coming of Conan, soundtracken från Conan Exiles, Age of Conan och expansionen Rise of the Godslayer samt ingame-föremål för Age of Conan, inklusive en vildsint noshörning som man kan rida på.

Vi har också fått en ny filmisk och förrenderad trailer (producerad av svenska Bläck Studios) som visar vad som väntar oss i Robert E. Howards hårda fantasyuniversum. Det är mycket döskallar, blod, sand, blottad hud, våld och monster. Precis som vi vill ha det.

Conan Exiles – Official Cinematic Trailer

PC EARLY ACCESS: January 31, 2017 | XBOX ONE GAME PREVIEW: Spring 2017 Also check out the gameplay trailer: https://www.youtube.com/watch?v=C8Wr3C2wpSo Conan Exiles is an Early Access open-world survival sandbox game set in the brutal universe of Conan the Barbarian! English, German, French, Brazilian Portuguese, Spanish, Polish, Russian, Chinese, Japanese, Korean languages supported.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts