Ny dialogtung trailer för Call of Cthulhu

Ny dialogtung trailer för Call of Cthulhu

Under fjolårets E3-mässa avslöjades Call of Cthulhu, ett nytt spel baserat på H.P. Lovecrafts berättelser om de uråldriga, fasansfulla gudarna. I mitten av september fick vi en skäppa heta skärmdumpar, och någonstans där mittemellan publicerade vi även en förtitt på spelet.

Nu har Cyanide Studio och Focus Home Interactive släppt en ny trailer som fokuserar på dialogen och berättelsen. Vi får bekanta oss med Edward Pierce, en privatdetektiv med rötterna i 1920-talets Boston, och alla de fasor han upptäcker i familjen Hawkins herrgård på Darkwater Island.

Vi får inget gameplay, men väl prov på stämningsfulla miljöer och prima röstskådespeleri, så i alla fall mina förhoppningar på spelet har höjts ytterligare ett snäpp. Call of Cthulhu kommer släppas någon gång senare under året, och vi utlovas psykologisk skräck blandat med stealth-betonade spelmoment.

Här är den nya trailern.

Call Of Cthulhu – Depths of Madness Trailer

Website: http://www.callofcthulhu-game.com/ Facebook: http://www.facebook.com/CallOfCthulhuVideoGame Twitter: http://www.twitter.com/coc_thegame Lovecraft’s twisted universe comes alive in Call of Cthulhu’s Depths of Madness trailer Developed by seasoned studio Cyanide, Call of Cthulhu for consoles and PC is an RPG-Investigation game blending psychological horror and stealth mechanics, in a deeply immersive world with an oppressive atmosphere.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts