Night in the Woods releasedatum huggs i sten

Night in the Woods releasedatum huggs i sten

En av årets mest lovande indiepärlor, Night in the Woods, har skjutits fram titt som tätt. Senaste förseningen tillstötte i januari och då handlade det “förhoppningsvis om bara några veckor”. I en tweet spikar man datumet:

– Night in the Woods släpps den 21 februari. Tack för ert tålamod. Det här kommer bli grymt.

Det tre man starka teamet är förstås medvetna om förseningarna och tillägger:

– 21 februari 2019 … Det är ett skämt.

Haussen kring Night in the Woods är enorm, åtminstone i medarbetarstaben på PC Gamer. Flera tror att detta är årets Undertale eller Stardew Valley. Det vill säga: ett indiespel som tar spelvärlden med storm.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts