Milestone har avslöjat MXGP 3

Milestone har avslöjat MXGP 3

Milestone Games, Italiens största spelstudio, gillar motorcyklar. I höstas recenserade vi deras asfaltbaserade Ride 2, och även om jag tyckte att spelet som helhet var alltför välbekant klassar jag det fortfarande som en av genrens vassaste titlar (vilket inte nödvändigtvis säger särskilt mycket med tanke på konkurrensen).

Nu lämnar vi dock de blänkande sportmodellerna vid vägkanten och gräver istället ner oss i lervällingen. Milestone har nämligen uannonserat MXGP 3, ett motocrosspel baserat på verklighetens världsmästerskap, och det kommer släppas någon gång under våren på Steam.

Spelet baseras på Unreal Engine 4 och kommer bjuda på dynamiskt, oförutsägbart väder tillsammans med dynamisk bandeformation och alla förare och banor från säsongen 2016. Det utlovas också utökade anpassningsmöjligheter, ett fullfjädrat karriärläge och onlinespel.

Här är utannonseringstrailern.

MXGP3 – Announcement Trailer

We are proud to announce MXGP3 – The Official Motocross Videogame, set to be released in spring 2017 on Xbox One®, PlayStation®4 and Windows PC®/STEAM™. The new MXGP edition, based on the 2016 season, offers the player a dynamic, ever-more enjoyable gaming experience thanks to a series of innovative graphics and techniques introduced by the new Unreal®Engine 4 graphics engine which will take the game experience to a surprising new level.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts