Mikrotransaktioner kommer till The Division, trots allt

Mikrotransaktioner kommer till The Division, trots allt

En gång i tiden sade Ubisoft att The Division inte skulle innehålla några mikrotransaktioner. Det var 2016, en mer naiv tid och mycket som vi då tog för givet om hur världen fungerar har sedan visat sig falskt, så vad gör ytterligare en villfarelse för skillnad?

The Division kommer alltså att introducera en ny valuta kallad Premium Credits som kan köpas för riktiga pengar och användas för att köpa virtuella ting. Dessa är enbart kosmetiska, såsom kläder, ryggsäckar och skins till vapen, något som understryks med emfas i en FAQ på spelets hemsida. Där står bland annat följande som svar på frågan “Kommer Premium Credits erbjuda ett spelmässigt övertag?”:

– Nej. Vi vill bevara en rättvis spelvärld och kommer inte låta spelare få något form av övertag baserat på pengar de spenderar på Premium Credits.

Låter pålitigt till tusen! Vill du få lite credits gratis kommer medlemmar av Ubisoft Club belönas med ett hittills okänt antal, men annars är det plånboken som gäller.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts