Massor med bra sex i Mass Effect: Andromeda

Massor med bra sex i Mass Effect: Andromeda

– Vem kan jag ligga med?!

– Så många. Och älskogen är rätt bra.

Så svarar Mass Effect: Andromeda-producenten Michael Gamble på en ivrig tweet. Sexet har fått väldigt lite uppmärksamhet hittills i nya Mass Effect, men nu får vi alltså lugnande besked; det blir både kvalitets- och kvantitets-sex. “Rätt bra” låter dock allt annat än superhett men då älskogen i Mass Effect inte alltid övertygat gör Gamble kanske rätt i att hålla nere förväntningarna. Kanske är “rätt bra” lika med “oj, oj, oj!”?

Mass Effect: Andromeda släpps som bekant den 23 mars och oavsett heta eller svala sexscener hoppas vi förstås på ett riktigt hett rollspel. Det mest emotsedda spelet 2017 är det i alla fall enligt vår Facebookgrupp.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts