Little Nightmares skrämmer oss med releasedatum

Little Nightmares skrämmer oss med releasedatum

Med risk för att trampa någon annan blågul speltitels tår gula och blå: Little Nightmares är, åtminstone i skrivande stund, 2017 års mest lovande svensktitel. Det ser ju så mysrysligt ut!

Trots att det har en näpen framtoning med ett litet barn i gul regnrock som bara verkar ha en önskan: att överleva. Det är sannerligen lättare sagt än gjort då mardrömslika händer krälar fram urskuggorna för att jaga en, och i köket står en monstruös jättekock som inget annat vill än att bjuda dig till middag.

Vi har kikat närmare på spelet flera gånger (här, här och här) och idag har vi äntligen ett releasedatum. Den 28 april släpps spelet, och med släppdatumet följer också en ny trailer som handlar om att dö.

Little Nightmares – PS4/XB1/PC – The Nine Deaths of Six (English Trailer)

It is a known fact that cats are said to have nine lives. The little Six would love to have much more than that to escape the Maw, a super-sizzed creepy place where even the samllest doubt can lead to a fatal misstep!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts