Legrand Legacy gör ett nytt Kickstarterförsök

Legrand Legacy gör ett nytt Kickstarterförsök

Förra gången, i slutet av 2016, när Legrand Legacy prövade lyckan på Kickstarter gick det inte vägen. 85 000 dollar var målet men man nådde blott 65 000. Nu gör Indonesienstudion Semisoft ett nytt försök – och det ser ut att lyckas. Nu begär man bara 40 000 dollar och med 22 dagar kvar har man redan 29 000.

Legrand Legacy är i allmänhet jrpg-influerat och i synnerhet av titlarna som släpptes när den första Playstationkonsolen var som störst. Åtminstone visuellt. 3d-karaktärer på förrenderade bakgrunder varvas med filmsekvenser och turordningsbaserade strider. Är du nyfiken men inte övertygad finns en demo på Steam.

Går allt som det ska (vilket det ju verkar göra den här gången) kommer releasen äga rum redan i september. Som jag brukar säga: du kan aldrig få för mycket rollspel.

LEGRAND LEGACY – Tale of the Fatebounds

SEMISOFT is raising funds for LEGRAND LEGACY – Tale of the Fatebounds on Kickstarter! Battle mythical beasts in this epic fantasy universe and fight alongside the Fatebounds to protect Legrand from the Second Coming! (PC)

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts